Mobilt bredbånd uden binding

Mange abonnementer på mobilt bredbånd binder dig til f.eks. 6 måneder hos udbyderen. Men det er faktisk muligt at købe mobilt bredbånd uden binding. Der er øget konkurrence på mobilt bredbånd i dag, og flere udbydere tilbyder dig derfor mobilt bredbånd uden binding til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Hvis du er på udkig efter mobilt bredbånd uden binding skal dug dog være opmærksom på, at nogle af teleselskaberne alligevel prøver at binde dig. Det gør de ved at tilbyde dig abonnement uden binding, men hvis du ikke allerede har et mobilmodem, og du skal ét med sammen med abonnementet, så skal du alligevel binde dig for 6 måneder for at få usb-modemmet med.

Mange teleselskaber giver dig også mulighed for i stedet at købe mobilmodemmet straks til en dyrere pris, men så svinder meget af fordelen ved at have mobil bredbånd abonnementet uden binding. Du kan også gå ud og købe dig et usb-modem fra en uafhængig webshop og bagefter købe et abonnement på mobilt bredbånd uden binding. Så har du din frihed helt fra starten.

Find mobilt bredbånd uden binding her