Kan jeg bruge min egen router sammen med et internetabonnement

Hvis du overvejer at købe et abonnement på internet uden router, og derefter bruge din egen trådløse router, så se med her.

Der kan være flere grunde til, at du måske vil benytte din egen trådløse router, når du bestiller bredbåndsabonnement. Det kan være, at du vil have en helt bestemt trådløs router, som du ved er rigtig god eller at du allerede har en i forvejen.

Lad det være sagt med det samme, at du altid kan bruge din egen trådløse router sammen med et internetabonnement. For mange vil det dog være en stor fordel at bestille et bredbåndsabonnement med tilhørende trådløs router, da du så altid er sikker på, at udtyret kan fungere med hinanden, og at du kan få hurtig support.

Det vil altid kræve noget teknisk indsigt og forståelse, at få din egen trådløse router til at spille sammen med et abonnement på bredbånd. Enhver router skal nemlig konfigureres til at spille sammen med din internetforbindelse. Der er desværre ingen standardløsning, når det gælder om at koble sin egen router til internetforbindelsen, da fremgangsmåden er afhængig af hvilken router du har.

Hvis du alligevel har mod på at benytte din egen router sammen med din bredbåndsforbindelse i stedet for at bestille en gratis trådløs router sammen med dit bredbåndsabonnement, så kan du som regel finde råd og vejledning på nettet omkring netop din router model.

Er du ikke særligt teknisk kyndig eller gider at rode med netværk, så er det nemmeste at bestille en trådløs router sammen med dit internetabonnement, så du er sikker på, at udstyret fungerer fint sammen og altid har nem adgang til support på netop din router.