Fibernet i Danmark

Fibernet er fremtiden for internetforbindelser i Danmark. Fibernet er lynhurtigt og stabilt samt har altid samme download og uploadhastighed. Denne lynhurtige type af internetforbindelse bruger lyslederkabler til at sende signalet fremfor de gamle kobberkabler, som i dag udgør telefonnettet og som bruges af traditionelt adsl-bredbånd.

Med fibernet vil du heller ikke opleve en langsommere forbindelse, hvis i er mange på nettet på samme tid i husstanden. Fibernet har mange fordele fremfor den ældre teknologi. Hvis du ellers kan få fiber net der hvor du bor.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan få fibernet, så læs vores guide til hvordan du får fiber net her.

Det er nemt at finde ud af, om du kan få fiber net der hvor du bor. Fiberbredbånd bliver mere og mere udbredt blandt danskerne og flere regioner i Danmark dækkes af lyslkabler til fiberbredbånd.

Det er desværre langt fra hele Danmark, der er dækket af fibernet i dag. Det er el-selskaberne og TDC, der står for udbredelsen af fibernettet til at dække mere af Danmark. Der skal graves lyslederkabler ned og sættes fibernetbokse op.

Hvis du gerne vil tjekke om du kan få fibernet, så kan du besøge leverandøren af fibernettets hjemmeside og indtaste din adresse. De har alle en funktion, som nemt kan fortælle dig om din bopæl er dækket af fibernet. Besøg f.eks. Waoo’s hjemmeside og tjek.

Hvis du køber fibernet, så får du ofte alt indholdet fra samme leverandør f.eks. Waoo dvs. tv, telefoni og internet samme sted. Waoo! blev forleden kåret som Danmarks bedste internetudbyder. Andre selskaber med fibernet er f.eks. Dansk Bredbånd og bolig:net.