Bredbånd til streaming af musik og film

Flere af de store streamingtjenester er ved at gøre sit indtog i Danmark og mange danskere benytter sig i dag af f.eks. Netflix til film og Spotify til musik. Hvis du gerne vil benytte dig af streamingtejenester er det vigtigt, at hastigheden på dit bredbånd er tilstrækkelig, så du ikke oplever pauser i afspilningen.

Netflix kom til Danmark i oktober 2012 og siden da er flere stremingtjenester kommet til. De største spillere på det danske marked for streaming af film og tv er lige nu:

Netflix
YouBio (kun for YouSee-kunder)
iTunes (Apple)
HBO Nordic
TV2 Play
Viaplay
TV3 Play
Stofa Web TV (kun for Stofa-kunder)

Når det gælder streaming af musik er de største spillere:

iTunes
TDC Play
WiMP
Spotify
Sony Music Unlimited
Rdio
Grooveshark

Streaming af musik, film og tv er fremtiden, det er de fleste enige om, og det understreges også af den eksplosive vækst, som både Netflix og Spotify har nydt godt af på verdensplan.

Den nødvendige hastighed på bredbånd og mobilt bredbånd
Vil du med på vognen og streame over din internetforbindelse, så anbefaler vi, at du som minimum har en 2 mb/s bredbåndsforbindelse, hvis du skal streame musik. Vil du gerne streame film, så bør du som minimum have en 10 mb/s bredbåndshastighed. Vil du gerne streame film i HD kvalitet så bør du som minimum have 20 mb/s men gerne en højere hastighed.