IP telefoni

bredbaand-telefoni
Bredbånd + telefoni i samlet pakke

Bredbånd + telefoni i samlet pakke
De fleste husker nok ip-telefoniens spæde start, hvor det mest var virksomheder med hurtigt bredbånd, der gik over til bredbånds telefoni for at spare penge. Den første tid var dog også karakteriseret ved hyppige udfald eller støj på linjen.

>>Klik her for at se selskaber, der tilbyder IP telefoni i samlet pakke med bredbånd.

Dette er dog fortid, og i dag er brebånd telefoni stabilt og de fleste danske hjem har hurtigt bredbånd. Faktisk har de fleste med venner eller familie i udlandet stiftet bekendtskab med ip-telefoni igennem programmer som f.eks. Skype, der gør det muligt at tale med andre over hele verden over dit bredbånd.

Det hele startede med at et enkelt teleselskab begyndte at tilbyde bredbånd og telefoni som en samlet pakke. Det kostede næsten ingenting at inkludere fastnet telefoni sammen med bredbånd i en samlet pakke.
De andre udbydere af bredbånd fulgte hurtigt trop, og i dag er der næsten altid bredbånd telefoni med i pakken uanset om du lægger mærke til det eller ej.

Det er ikke længe siden, at man skulle have et fastnet abonnement hos TDC bredbånd for at kunne få bredbånd hos dem. Sådan er det bestemt ikke mere, nu kan man få bredbånd hos alle bredbånds udbydere uanset hvor man har telefoni.

En samlet regning for bredbånd og telefoni
En af fordelene ved bredbånd telefoni er, at du kun får en enkelt regning, som du skal betale, det giver mindre papir-arbejde og mere overskuelighed.

Oven i købet får du hos mange bredbånd udbydere gratis fastnet telefoni for et lille ekstra beløb hver måned. Det kan være en fordel og besparende, hvis du bruger din fastnet telefon meget.

TDC bredbånd med fastnet kunder har fortsat en stor indtjening på gamle fastnettelefoni abonnementer, som bare kører videre uden at nogen tænker over det. Du kan i dag få gratis fastnet i hele Danmark med, når du
bestiller bredbånd og telefoni i en samlet pakke.

Et fastnet abonnement kan ellers godt koste op til 100 kr. pr måned – så tag et kig på din regning, hvis du har fastnet telefoni. Du er sikkert bedre hjulpet ved at samle bredbånd og telefoni hos en enkelt udbyder af bredbånd.

Se vores anbefalinger til bredbånd + telefoni i samlet pakke